Avalon Ela - Energie Healing.

 

De Avalon-Ela Energie healing raakt de diepere lagen in ons aan en staat in verbinding met de oude wijsheid vanuit Egypte, Leimuria en Atlantis.

De drie kosmisch belangrijke beschavingen.

Deze energie is speciaal gericht om de symbolische slang, die de weg naar God, naar huis probeert te verhinderen, te ontkrachten. De negativiteit en de verstoringen die het goede proberen te belemmeren.

De Avalon-Ela Energie is een bijzondere krachtige energie, die gestuurd is om ons te helpen bij onze transformatie. De Avalon-Ela Energie is niet alleen voor de mens, maar ook voor de dieren.

Het is een mooie, zachte energie die zowel fysiek als op het geestelijke vlak helend werkt.

Avalon-Ela Energie brengt mensen in contact met hun gevoel, het lichaam ondervindt een reiniging en de energie balans hersteld zich.

 

Er zal altijd verbetering optreden. Een lichamelijke klacht kan verminderen of opgeheven worden, maar het kan ook zijn dat de energie voor een verhoogd bewustzijn zorgt en dat het duidelijk wordt waarom je de klacht hebt.

 

Vorige levens.

 

Belasting ervarende delen van een vorig leven die je nu beperken en tegenhouden om verder te groeien, kunnen worden weggehaald met deze krachtige healing.

Dit kan in 1 sessie.

 

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

 

De behandeling bestaat uit een kort intakegesprek, daarna neem je plaats op de behandeltafel.

Alle belangrijke energie punten / chakra’s worden vanaf het hoofd tot aan de voeten behandeld via handoplegging of door het plaatsen van de handen net boven het lichaam.

Na afloop bespreek ik met je wat ik tegen kwam tijdens de sessie.

De behandeling duurt gemiddeld een uur.

 

 

Voor wie?

 

Voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot deze liefdevolle en magische energie. Klachten waaraan je zou kunnen denken zijn bijv: depressie, stress, chronische vermoeidheid, pijn, ziekte.

 

 

 
Copyright 2015 ~ Praktijk-Tara ~ All rights reserved